Amedeo
OUT OF YOUR LEAGUE

Search

SALES

Onze sales medewerkers zijn met zorg geselecteerd. Ze zijn zeer gedreven, representatief, maken makkelijk contact en beschikken over een vlotte babbel en commerciële achtergrond. Met veel plezier staan ze uw klant te woord en brengen het product aan de man. Door hun ruime ervaring zijn zij in staat om na een korte briefing of indien wenselijk training voor u aan de slag te gaan.  Ze brengen graag een product of dienst aan de man en doen dit met veel plezier. Graag stellen we de medewerkers aan u voor die in onze ogen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en opdracht.

 

Om de totaalbeleving compleet te maken kunt u kiezen voor styling, hair en make-up door Out Of Your League. Bijvoorbeeld door het kleden en stylen van de sales medewerkers in een bij het product of merk passend thema.

Wilt u meer weten over het inhuren van onze sales medewerkers? Een vrijblijvende offerte opvragen? Of samen met ons brainstormen over het juiste concept en de uitwerking hiervan? Laat hier een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.